Jade Golem Efsanesi ! (Druid İncelemesi)


Gadgetzan ile birlikte şüphesiz ki en fazla oynanacak deck Jade Golem decki gibi duruyor.Kartın özelliği ise her jade çıkardığınızda +1/+1 alarak tekrar çıkması kartı 30/30 çıkarmak bile mümkün.Benim görüşüm sinerjisinin en çok olacağı class Druid.Yeni meta ile oyunda fazlasıyla Jade Druid göreceğimizi düşünüyorum.Jade golem ile uyumlu Druid kartlarını aşağıda paylaştım.
Kartın statları Atack açısından düşük olsada en önemli yanı Jade Golem summonlaması decklerde kesinlikle yerini alacaktır.Ayrıca yeni gelen kartlarda fazlasıyla Battlecry minion olduğunu görebilirsiniz.Brann decklerde yerini alacak ve fazlasıyla iş yapacaktır.
Jade Idol Jade golem summonlamanızı yada bu kartın 3 kopyasını deckinize koymanıza yarıyor.

Jade Golem summonlayıp 1 mana crystali kazanmanızı sağlıyor.

Lotus Agents Druid,Rogue,Shaman kartlarından herhangi birisini almanızı sağlıyor.Lotus Agents sadece Druid,Rogue ve Shaman classlarında kullanılabiliyor.Brann ile oynandığında 2 card discoverlamanızda ayrı bir olasılık tabi.

Veeeee Ayaaaa boarda attığınızda Jade Golem summonlayan Aya öldüğü taktirdede Jade Golem çıkartıyor.Battlecry olması yine Brannle güzel bir kombinasyonu olacağını zaten gösteriyor.